Temperaturregulering

Temperaturregulering - temperaturregulering i ventilation ståbien. Emnet temperaturregulering finder du i ventilation ståbi kap. 18, afsnit 2, hvor du kan læse om udstyr som temperaturføler, termoføler, PT100, temperatursensorer, temperaturregulatorer. Mange figurer i bogen illustrerer temperaturregulering.

Leverandør af temperaturregulering:

LS Control A/S                                   logo
Industrivej 12, Gelsted
4160 Herlufmagle
Danmark
Telefon: (+45) 5550 5550
Fax: (+45) 5550 2265
Email: lsc@lscontrol.dk
www.lscontrol.dk

LS Control A/S har siden 1969 udviklet og produceret styringer til bl.a. ventilation, varme og lys, systemer til laboratorieventilation, temperatur-, fugt-, flow-, og trykregulering, overvågning, automatikmoduler, frekvensomformere og meget mere.

Med udgangspunkt i et bredt sortiment af komponenter producerer og servicerer vi en række systemer til alle former for styring, regulering og overvågning. Det gælder både analoge, digitale, intelligente og trådløse systemer. Ikke mindst har vi under eget varemærke EC-Control udviklet en række produkter til energioptimeret styring og regulering.

Gennem vores mange år på markedet har vi opbygget en bred viden indenfor mange specialområder og kan også hjælpe med din opgave - gerne i et tæt partnerskab, som din virksomheds eksterne udviklingsafdeling.

Vi kan tilbyde hele processen i samme hus - udvikling af idéen, fremstilling af prototyper og 0-serier, diverse godkendelser og efterfølgende produktion og logistikhåndtering. Da vi er ISO9001:2008 certificeret, er du sikret samme ensartede høje kvalitet og faste rammer hver gang.

ls control facade

Annoncesalg til Ståbierne
ACR Teknik

Ventilation Ståbi®
Køb bogen