Solventilation

Lad solen ventilere for dig
 
Ved at anvende solens energi kan du ventilere din bygning med forvarmet frisk luft. En luft-solfanger har ingen driftsomkostninger, og de specialdesignede luftkanaler og blæser sikrer forvarmet frisk luft, der øger indeklimaets luftkvalitet uden brug af fossil energi.
 Bliver temperaturen for høj, vendes luftstrømmen automatisk, så den varme luft trækkes ud af huset og man undgår overophedning. Luft-solfangeren drives 100% af solens energi. Produktets design og konstruktion gør, at der absorberes mest mulig stråling fra solen med mindst muligt varmetab til omgivelserne - dette giver kunden en tilbagebetalingstid på 3-7 år. Produktet er desuden ikke blot CO2-neutral, men direkte CO2-reducerende. Den energimængde der bruges til at producere anlægget "tilbageleveres" flere gange i løbet af produktets levetid, hvilket resulterer i en CO2-reduction.

Da luft-solfangeren udelukkende drives af solenergi, er der stor fleksibilitet i monteringsmulighederne og produktet er bl.a. velegnet til eftermontering på eksisterende bygninger.

Leverandør/viden om solventilation:

Annoncesalg til Ståbierne
ACR Teknik

Ventilation Ståbi®
Køb bogen