Riste

Riste i Ventilation Ståbi

Riste er en indblæsningsform der ofte anvendes i industrilokaler, skoler, kontorer mv. Indblæsning gennem rist ved bagvæg anvendes ved konventionel opblanding og er ofte interessant ud fra et installationsmæssigt synspunkt, men mindre egnet i lokaler med større kølebelastning.

Leverandører af riste til ventilation:

klimatek 18 riste

mere information om Klimatek:

Kvalitet - fleksibilitet - kreativitet - effektivitet

.. er nogle af de nøgleord, som kendetegner Klimatek A/S efter 26 år i branchen. Vores kunder lægger vægt på, at når man får rådgivning fra Klimatek, så samarbejder man med et solidt og velkonsolideret firma, der har stor erfaring og ekspertise indenfor fremstilling af komponenter til ventilationsbranchen.

Vi leverer standardløsninger, men har stor fokus på specialløsninger, som kan tilpasse forskellige konstruktioner og arkitektoniske udformninger, som vores kunder arbejder med. Hvis et produkt ikke allerede findes, så gør vi, hvad vi kan for at udvikle en specialløsning.
 
Vi har 20 dygtige medarbejdere, flere med over 22 års anciennitet. De er med deres know-how og erfaring en garanti for, at vores kunder får leveret et stykke arbejde af høj kvalitet. Klimatek sætter stor pris på godt håndværk.

Vi har fokus på at levere vores produkter inden for en kort tidsramme - ca. en uge.

Vi rådgiver om, og producerer blandt andet; overtryksspjæld - jalousispjæld - brandspjæld - jalousiriste - facaderiste - taghætter - cirkelhætter - standard emhætter - storkøkken emhætter - lyddæmpning - kanaltilbehør samt meget andet.

Du skal være velkommen til at kontakte os på telefon 9753 6322

Annoncesalg til Ståbierne
ACR Teknik

Ventilation Ståbi®
Køb bogen