Dampanlæg

Vand har en kritisk temperatur på 374 grader celsius, mens tripelpunktet findes ved 0.01 grader celsius. Tripelpunktets placering betyder, at vand ved atmosfæriske forhold kan eksistere i alle 3 faser, fast, flydende og som damp. Definition for dampanlæg: anlæg med damp; vand på dampform.

leverandører af dampanlæg:

Alcon forhandler halmfyr, stoker, kedel, kedler,

wr damp

WR Damp
Soderupvej 27
2640 Hedehusene
tel: 4659 1547
wrdamp@wrdamp.dk

WR Damps kedelcentraler, dampgeneratorer og dampkedler er industriens mest optimale og fleksible løsning i forbindelse med udskiftning eller maintenance af eksisterende damp-installationer. Mange års erfaring og en alsidig maskinpark, gør at vi kan levere den efterspurgte kapacitet til netop den opdage det drejer sig om.

------------------------------------------------------------------------------------------

chr. moeller

CHR. MØLLER A/S
Tåsingevej 4
5800  Nyborg
Tlf.: 65 99 10 99
info@chrmoeller.dk

Chr. Møller A/S blev grundlag som et enmands-firma af Christian Møller i 1967.
 
Både aktiviteter og medarbejderstaben blev dog hurtigt udviddet og snart var virksomheden blandt de førende indenfor energianlæg og rørsystemer i Danmark.

 
I år 2000 overtog Torben Bjørn Andersen og Kristian Jensen virksomheden. Begge er uddannede maskinmestre, med stor erfaring i industri- og fødevare virksomheder.
 
Virksomheden har en velkvalificeret og erfaren medarbejderstab, bestående af bl.a. smede (Certificerede svejsere), kedelrenser, elektriker, maskinmestre, ingeniør, teknisk assistent og administrationsmedarbejdere.
 
Chr. Møller A/S er en moderne og dynamisk drevet virksomhed, der har speciale indenfor projektering, salg, reparation og service af energianlæg og rørsystemer til
bl.a. vaskerier, gartnerier, mejerier, slagterier og vulkanisører.

----------------------------------------------------------------------------------------

euro-clinic service ApS
L.E. Bruuns Vej 15
2920 Charlottenlund
Telefon (+45) 78787277
Mobil (+45) 41315020
E-mail: euroclinic.service@gmail.com 

euro-clinic service har lige fra starten I 1970 leveret utallige dampanlæg til industrien, til hospitaler og universiteter, ligesom skibsfarten gennem årene har været en vigtig samarbejdspartner med levering af dampanlæg til de forskellige dampopvarmningssystemer, som man møder om bord.

Langt de fleste installationer til lands og til vands har været baseret på de kendte CLAYTON dampgeneratorer og røggaskedelanlæg. De har været markedsført i Danmark siden starten af 1950'erne. euro-clinic service overtog forhandlingen af dampgeneratorerne i 1970.

læs mere på www.euro-clinic.dk

------------------------------------------------------------------------------------------

Se også her

Se mere her om Viessmanns produkter inden for varme kedler fastbrændselskedler, gaskedler solvarme varmepumper varmtvandsbeholdere varmevekslere boligventilation solceller

Annoncesalg til Ståbierne
ACR Teknik

Varme Ståbi®
Køb bogen