Dampanlæg

Vand har en kritisk temperatur på 374 grader celsius, mens tripelpunktet findes ved 0.01 grader celsius. Tripelpunktets placering betyder, at vand ved atmosfæriske forhold kan eksistere i alle 3 faser, fast, flydende og som damp. Definition for dampanlæg: anlæg med damp; vand på dampform.

leverandører af dampanlæg:

wr damp

WR Damp
Soderupvej 27
2640 Hedehusene
tel: 4659 1547

WR Damps kedelcentraler, dampgeneratorer og dampkedler er industriens mest optimale og fleksible løsning i forbindelse med udskiftning eller maintenance af eksisterende damp-installationer. Mange års erfaring og en alsidig maskinpark, gør at vi kan levere den efterspurgte kapacitet til netop den opdage det drejer sig om.

------------------------------------------------------------------------------------------

chr. moeller

CHR. MØLLER A/S
Tåsingevej 4
5800  Nyborg
Tlf.: 65 99 10 99
info@chrmoeller.dk

Chr. Møller A/S blev grundlag som et enmands-firma af Christian Møller i 1967.
 
Både aktiviteter og medarbejderstaben blev dog hurtigt udviddet og snart var virksomheden blandt de førende indenfor energianlæg og rørsystemer i Danmark.

 
I år 2000 overtog Torben Bjørn Andersen og Kristian Jensen virksomheden. Begge er uddannede maskinmestre, med stor erfaring i industri- og fødevare virksomheder.
 
Virksomheden har en velkvalificeret og erfaren medarbejderstab, bestående af bl.a. smede (Certificerede svejsere), kedelrenser, elektriker, maskinmestre, ingeniør, teknisk assistent og administrationsmedarbejdere.
 
Chr. Møller A/S er en moderne og dynamisk drevet virksomhed, der har speciale indenfor projektering, salg, reparation og service af energianlæg og rørsystemer til
bl.a. vaskerier, gartnerier, mejerier, slagterier og vulkanisører.

Se også her

Annoncesalg til Ståbierne
ACR Teknik

Varme Ståbi®
Køb bogen