Akseltætning

Akseltætninger i Pumpe Ståbien

Tætninger har til formål at adskille områder med forskellige tryk, temperaturer og produkter. Derudover er opgaven eksempelvis at hindre udsivning hhv. indtrængen af væsker/gasser/fremmedlegemer i maskinkonstruktioner ved roterende aksler. Der er 2 grundlæggende variationer af tætninger: Statisk og dynamisk. Statiske tætninger anvendes, hvor elementerne ikke bevæger sig i forhold til hinanden. Fladpakninger og O-ringe er typiske statiske tætninger. Som dynamiske tætninger anvendes bløde akseltætninger, labyrinttætninger eller mekaniske akseltætninger.

Leverandør af akseltætninger:

 

Danseal

logo

Danseal A/S
Kirstinehøj 38C
DK-2770 Kastrup
Tlf: (+45) 32 52 71 00
Fax: (+45) 32 52 61 12
E-mail: post@danseal.dk

www.danseal.dk

Danseal A/S beskæftiger sig med salg, service og engineering af mekaniske akseltætninger, flangepakninger, hydraulik, pumper, laserudstyr, koblinger og kompensatorer til hele industrien. Vi er grundlagt i 1974 og har siden serviceret hele Danmarks industri.

Vi gør brug af industriens bedste producenter/brands, såsom Chesterton, Frenzelit, Gore®, Blackmer, Fixturlaser, Samiflex & KWO®. Samtlige af vores producenter arbejder med globale løsninger med lokal support via et verdensomspændende distributørnetværk, som sikrer et højt fagligt niveau, kompetenceudvikling og vidensdeling. De har kontinuerligt fokus på udvikling af nye og bedre produkter og er derfor blandt de bedste i verden.

Vi leverer nye mekaniske akseltætninger og pumper. Derudover renoverer vi både egne og andre fabrikater på vores certificerede værksted. Flangepakninger fremstiller vi på egne computerstyrede skæremaskiner, som arbejder med høj hastighed og præcision. Vi leverer både standard, specielle størrelser og udformninger samt specifikke krav såsom: f.eks. Foodgrade, EN1935/2004, Fire Safe, API. Vi har både lagerbeholdning, fleksibilitet og kompetencerne til, at kunne leverer høj kvalitet med kort varsel.

Vores vision er kontinuerlig fokus på at minimere energiforbruget og maksimere ydeevne for roterende og stationært udstyr. I tæt samarbejde med vores kunder, optimerer Danseals fabriksuddannede specialister jeres roterende og stationært udstyr. Resultatet er bedre ydeevne og pålidelighed for jeres udstyr, reduceret vedligeholdelse og lavere driftsomkostninger for anlægget.

ds

 

læs mere om os og vores produkter på www.danseal.dk

Trelleborg

Annoncesalg til Ståbierne
ACR Teknik

Pumpe Ståbi®
Køb bogen