Varmeflade

Varmeflade i Ventilation Ståbi

Nogle af de mest anvendte varmeflader og køleflader er vand varmeflader, damp varmeflader, el varmeflader, vandkøleflader, brinekøleflader og freonkøleflader. Læs mere om varmeflader i ventilation ståbien.

Leverandører af varmeflader:

 

EVAPCO Air Solutions a/s

logo

Knøsgårdvej 115
9440 Aabybro
Tel.: +45 9824 4999
E-mail: info@evapco.dk
web

EVAPCO Air Solutions blev stiftet i 1992 af 4 kolleger under navnet Flex coil a/s, der igennem adskillige år havde specialiseret sig i alle typer af varmevekslere indenfor køling, opvarmning og ventilation.

I dag er EVAPCO Air Solutions et fuldt ud ejet datterselskab af EVAPCO inc. EVAPCO er siden sin stiftelse i 1976 blevet en industriel leder indenfor udvikling og fremstilling af kvalitets-varmevekslere over hele verden.

EVAPCO´s mission er at levere førsteklasses service og kvalitets produkter.

EVAPCO er en medarbejderejet virksomhed, som lægger stor vægt på R&D og moderne produktionsfaciliteter. EVAPCO har fået et velfortjent ry for teknologisk innovation og produktkvalitet i verdensklasse ved at producere produkter med følgende operative fordele:

  • Høj systemeffektivitet
  • Miljøvenlige
  • Lavere årlige driftsomkostninger
  • Pålidelig, simpel drift og vedligeholdelse

Med et fortsat engagement for R&D programmer, leverer EVAPCO de mest avancerede produkter indenfor branchen - fremtidens teknologi, tilgængelig i dag!

Annoncesalg til Ståbierne
ACR Teknik

Ventilation Ståbi®
Køb bogen