Spjæld

"Spjæld - spjæld i ventilation ståbien. Læs alt om indregulerings spjæld, afspærrings spjæld herunder drifts spjæld, røg spjæld, brand spjæld, overtryks spjæld, regulerings spjæld, jalousi spjæld, plade spjæld, membran spjæld, klap spjæld og skyde spjæld. Læs mere om alle spjæld typer i ventilation ståbien kap. 16, afsnit 4"

Leverandør af spjæld:

Øland A/S
Øland

Park Allé 366
2605 Brøndby
Tlf.: 70 20 19 11

E-mail: oeland@oeland.dk

www.oeland.dk

Spjæld

Der er løbet meget luft igennem ventilationskanalerne siden dengang, Leif Øland startede i 1981. Dengang var det under små beskedne rammer, men viljen til at gøre en forskel for kunderne levede i bedste velgående. Virksomheden voksede, men lysten til positivt at overraske, blev bevaret.

I dag er Øland en stor professionel spiller på markedet, hvor viden, effektiv levering og backup af vores kunder, er dybt forankret i alle medarbejderne.

Trods den store rejse Øland har været igennem fra en lille enkeltmandsejet virksomhed, til i dag, hvor virksomheden ejes af det franske industrikonglomerat Saint Gobain, der er en af verdens største virksomheder, med over 200 000 medarbejdere world wide, og en årlig omsætning på 4.5 milliarder kroner alene i Danmark, har Øland stadigvæk fokus på netop det, der startede det hele, nemlig viljen til at gøre en reel forskel for kunden.

--------------------------------------------------------------------------------------------

klimatek 18 spjæld

mere information om Klimatek:

Kvalitet - fleksibilitet - kreativitet - effektivitet

.. er nogle af de nøgleord, som kendetegner Klimatek A/S efter 26 år i branchen. Vores kunder lægger vægt på, at når man får rådgivning fra Klimatek, så samarbejder man med et solidt og velkonsolideret firma, der har stor erfaring og ekspertise indenfor fremstilling af komponenter til ventilationsbranchen.

Vi leverer standardløsninger, men har stor fokus på specialløsninger, som kan tilpasse forskellige konstruktioner og arkitektoniske udformninger, som vores kunder arbejder med. Hvis et produkt ikke allerede findes, så gør vi, hvad vi kan for at udvikle en specialløsning.

Vi har 20 dygtige medarbejdere, flere med over 22 års anciennitet. De er med deres know-how og erfaring en garanti for, at vores kunder får leveret et stykke arbejde af høj kvalitet. Klimatek sætter stor pris på godt håndværk.

Vi har fokus på at levere vores produkter inden for en kort tidsramme - ca. en uge.

Vi rådgiver om, og producerer blandt andet; overtryksspjæld - jalousispjæld - brandspjæld - jalousiriste - facaderiste - taghætter - cirkelhætter - standard emhætter - storkøkken emhætter - lyddæmpning - kanaltilbehør samt meget andet.

Du skal være velkommen til at kontakte os på telefon 9753 6322

KH vent A/S

KH vent ny

Annoncesalg til Ståbierne
ACR Teknik

Ventilation Ståbi®
Køb bogen