Komfortventilation

Leverandører af komfortventilation:

Servex Ventilation A/S

Servex

Gammel Silkeborgvej 31
8670 Låsby
Telefon +45 86951355
Fax +45 8695190
E-mail: mail@servex.dk

www.servex.dk

Servex Ventilation A/S udfører projektering, fabrikation, installation, service og reparation af ventilations- og klimaanlæg. Vores vigtigste opgave er at løse kundens indeklimaproblemer.
 
Vi udfører alle former for ventilationsentrepriser inden for bl.a. laboratorier, industri, skoler, idrætshaller og skibe. Vi har egen automatikafdeling med TREND automatik som speciale.
 
Vore primære arbejdsområder er fordelt på industri, komfort og skibsventilation, med lige stor vægt på de tre områder. I vor egenproduktion produceres ventilationsaggregater, kanaler og smedeopgaver m.m.
 
Vores fagområder består af:
Ventilations- og klimaanlæg: Projektering, fabrikation, installation, automatik, salg, service og reparation.

Industri: Støberier, møbelindustri, slagterier, bagerier, autoværksteder, bioteknologi, trykkerier, maskinfabrikker.

Komfort: Kontorer, institutioner, idrætshaller, indkøbscentre og detailforretninger.·

Marine: Passager-, fragt- og specialskibe.

Servex Ventilation A/S er grundlagt i 1977. Firmaet er placeret i Låsby, hvor vi råder over 2.100 m2 produktionslokaler og kontor. Vi er i dag 27 ansatte i Servex Ventilation A/S.

troldtekt 3

 

Troldtekt A/S

Sletvej 2A
DK 8310 Tranbjerg J
Telefon: (+45) 8747 8100
Fax: (+45) 8747 8111
Email:
info@troldtekt.dk 
www.troldtekt.dk

Troldtekt akustik er et 100% naturprodukt til akustikregulerende loft- og vægbeklædning i de fleste typer byggeri. Akustikpladerne består af certificeret rødgran fra danske skove og cement fra Aalborg Portland. Troldtekts karakteristiske struktur giver unikke lydabsorberende egenskaber. Tillige er Troldtekt et holdbart materiale, der tåler fugtige omgivelser og samtidig giver effektiv brandsikring. Troldtekt er indeklimamærket i bedste kategorier efter Dansk Indeklima Mærkning, klassificeret som M1 samt anerkendt som et allergivenligt produkt af Allergy. Hele serien af Troldtekt træbeton-produkter har opnået Cradle to Cradle-certificering i kategorien sølv. Det svarer til 92 procent af Troldtekts produktion.
Troldtekt tilbyder også en lang række specialprodukter som f.eks. Troldtekt højttalere og Troldtekt ventilation. Troldtekt ventilation er en lille revolution. Systemløsningen er udviklet til komfortventilation i skoler, institutioner og kontorer. Du slipper for synlige ventilationsrør og udnytter effektivt selve loftet som indblæsningsflade - uden nogen form for trækgener.

Fakta og fordele:

  • Optimal rumventilation uden træk og støj
  • Effektiv indeklimakontrol med mulighed for stort luftskifte og høj undertemperatur, normalt op til 8 gange i timen, og indblæsningstemperaturen er 1 - 8 °C under rumtemperaturen
  • Optimal akustik med lydabsorption i hele loftsfladen
  • Ingen synlige installationer - de er skjult og indbygget i loftsfladen
  • Økonomisk i anlæg og drift
  • Fleksibelt system, der kan tilpasses ændringer i lokalets anvendelse

På Troldtekts hjemmeside www.troldtekt.dk kan du læse mere om Troldtekt og dets specialprodukter. Du kan også læse mere om lydabsorption, efterklangstid, akustik, indeklima og lyd.

Læs mere om ventilation, højttalere og akustik fra Troldtekt ved at klikke på nedenstående illustrationer.

 

trold vent        troldtekt ny højtt      troldtekt akustik

Annoncesalg til Ståbierne
ACR Teknik

Ventilation Ståbi®
Køb bogen