Kanalsystemer

Kanalsystemer i Ventilation Ståbi

I et ventilationsanlæg udgør kanalsystemet mellem 15-40% af den totale anlægspris - normalt lavest ved de anlæg, hvor der er taget hensyn til: at kanalsystemet er udformet aerodynamisk rigtigt og tryktabet er bestemt ved en korrekt tryktabsberegning; at kanalsystemets lækage minimeres blandt andet ved valg af tæthedsklasse, fastsættelse af drifttryk samt ved begrænsning af kanalsystemets indvendige overflade; at der ved dimensionering af kanalsystemet er skabt mulighed for balanace mellem volumenstrømmene i anlægget. Disse betragtninger er blot nogle af flere, der må gøres ved planlægning og dimensionering af kanalsystemer. 

Leverandører af kanalsystemer:

 

KE Fibertec AS

KE fibertec logo

Industrivej Vest 21
6600 Vejen
Tlf +45 75364200
E-mail: info@ke-fibertec.dk

www.ke-fibertec.com/da

Certifikater: ISO 14001, ISO 9001, DS/OHSAS 18001

KE Fibertec AS udvikler, producerer og markedsfører "Godt indeklima" eller luftfordelingssystemer baseret på fiberteknologi. Princippet er, at ventilationsluften fordeles trækfrit og ensartet gennem de skræddersyede tekstilkanaler

KE fibertec billede

 

Tekstilkanaler eller indblæsningsposer anvendes i dag i næsten alle typer installationer - lige fra industriapplikationer til sportshaller, kontormiljøer, laboratorier, levnedsmiddelsektoren og mange andre steder, hvor der er behov for et godt indeklima.
 
Fordele ved tekstilkanaler:
• Fleksible og kundetilpassede løsninger
• Trækfri og støjsvag luftfordeling
• Unikke materialer og farver
• Brandgodkendte materialer
• Lette at fragte og installere
• Hygiejniske og lette at vaske

Læs mere om KE Fibertec og tekstilbaseret ventilation

Se billeder fra referenceprojekter

 Annoncesalg til Ståbierne
ACR Teknik

Ventilation Ståbi®
Køb bogen