Affugtning - affugtning af luft

Affugtning i Ventilation Ståbi

Affugtning - affugtning af luft. Det længst kendte princip for nedbringelse af luftens fugtighed, affugtning, bygger på den fysiske kendsgerning, at varm luft kan indeholde mere vanddamp end kold luft. Med denne traditionelle metode suges frisk luft ind i rummet, hvor den opvarmes så den kan optage yderligere vanddampe med sig ud af lokalet. Denne proces fortsætter indtil de ønskede konditioner i lokalet er opnået. Affugtning ved hjælp af ventilation er en foretrukken tørremetode. Affugtning bruges af mange brancher. Læs mere om affugtning i ventilation ståbien.

Leverandører af affugtning:

Condair A/S

logo

 

Condair A/S
Parallelvej 2
8680 Ry
Telefon: 8788 2100
E-mail: condair.dk@condair.com
www.condair.dk


Condair er verdens førende producent af energivenlige anlæg og systemer inden for evaporativ køling og luftbefugtning. Vores løsninger inden for befugtning og affugtning styrer luftfugtigheden med stor præcision og er yderst energi- og miljøvenlige i strøm- og vandforbrug.
Vi har leveret køling og luftbefugtning til Facebooks datacenter i Sverige, og vi sænker temperaturen med 10 grader på bedepladsen Medina i Saudi-Arabien med verdens største udendørs køleanlæg. Blandt vores mange kunder er også Danfoss, Novo Nordisk, Siemens og Ericsson.
Kontakt Condair, så giver vores konsulenter et uforpligtende tilbud og laver en energiberegning på hvor meget du kan spare 

COTES A/S                              logo                                  

Industrivej 31 A
DK-4230 Skælskør
Telefon: 5819 63 22
Fax: 58 19 58 44
Email: info@cotes.dk
www.cotes.dk

5 gode grunde til at vælge Cotes:

Kompetent rådgivning
Nem vedligeholdelse
Sikker drift
Omsorg for energi og miljø
Værdifuld troværdighed

billeder

 

Førende indenfor Humidity Management
Eneste danske producent af adsorptionsaffugtere

Se mere på www.cotes.dk

 

Annoncesalg til Ståbierne
ACR Teknik

Ventilation Ståbi®
Køb bogen