Varmepumpe

Læs om en varmepumpe i varme ståbi. En kompressions varmepumpe arbejder ved mekanisk energitilførsel (elmotor eller forbrændingsmotor til drift af kompressor). En absorptions varmepumpe kræver primært tilførsel af termisk energi (varme). Drivmediets temperatur skal normalt være over 100 grader celsius.

Effektfaktor for en varmepumpe defineres som forholdet mellem varmeafgivelse og nødvendig tilført effekt. VarmepumperKlimaanlæg, Køleanlæg, Varmepumper

Læs meget mere om en varmepumpe og alle typer af en varmepumpe i varme ståbi.

Leverandører af varmepumper:

Vølund

Vi har varmepumper til opvarmning, til varmt brugsvand, varmegenvinding og hvor energikilden er indeluft, udeluft, eller jord.

Få et bedre indeklima med vores boligopvarmningspumper. Boligen bliver ventileret og den brugte indeluft genvindes til opvarmning og varmt brugsvand. Vi tilbyder også udeluftvarmepumper som udnytter varmen i udeluften og jordvarmepumper som bruger jord som energikilde. Samtidig tilbyder vi krydsveksler til eksisterende boliger.

læs mere på http://www.volundvt.dk/

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Se mere her om Viessmanns produkter inden for varme kedler fastbrændselskedler, gaskedler solvarme varmepumper varmtvandsbeholdere varmevekslere boligventilation solceller

Max Weishaupt A/S fører Varmepumpe og Varmepumper 

 

Viessmann Danmark

Viessmann

Dansk Energi

weishaupt varme

Annoncesalg til Ståbierne
ACR Teknik

Varme Ståbi®
Køb bogen