Tanke

Når et varmeanlæg producerer mere energi end det aktuelle behov i boligen skal der installeres en lagertank til oplagring af den overskydende energi fra fastbrændselskedlen eller solfangerne.

Leverandører af tanke:

HS Tarm logo        baxi logo

HS Tarm A/S
Smedevej 2
6880 Tarm
Tel. 97371511
Fax  97372434
baxi@baxi.dk

www.baxi.dk

Når varmeanlægget producerer mere energi end det aktuelle behov i boligen skal der installeres en lagertank til oplagring af den overskydende energi fra fastbrændselskedlen eller solfangerne. Med en BAXI-lagertank, har du mulighed for at gemme varmen, til du har brug for den. Varmelagertanken fra BAXI er kraftigt isoleret med skumgummi og har studse, så der kan monteres termometer/termostat og elpatron. Vælges der en tank med en indbygget solspiral kan tanken tilkobles et anlæg med solfangere. Tankene kan bruges enkeltvis eller kobles sammen i en serie, hvorved større lagerkapacitet opnås.

BAXI varmtvandsbeholdere er tilpasset de øvrige BAXI produkter og i et design der gør, at de let placeres ved siden af f.eks. en WGB gaskedel uden at det skæmmer rummet.

logo

Danish Trading mh
Vindebjergvej 16A
DK-5463 Harndrup
Tel: +45 30 33 36 66
peter@dtmh.dk

www.dtmh.dk

tanke

Velkommen til Danish Trading mh.
 
Her har du mulighed for at finde netop de specielle brugte tanke eller maskiner, du har behov for i din produktion.
 
Vi opkøber, renoverer og videresælger alt indenfor tanke, procesudstyr, fylde / pakkemaskiner, transportudstyr og alt rustfrit udstyr til levnedsmiddelindustrien og den kemiske industri.
 
Vi kan naturligvis også tilbyde nye maskiner, pumper, reservedele, pakninger mm. Skulle vi ikke have netop den specielle tank eller maskine du søger, er der stor sandsynlighed for at vi kan skaffe den hjem.

Endvidere kommer vi gerne og rydder op i gamle lagre af maskiner og tanke, og gør pænt rent efter os.

Alle tanke og maskiner kan naturligvis besigtiges på vores lagerplads efter nærmere aftale.

læs mere om os og vores produkter på www.dtmh.dk

Annoncesalg til Ståbierne
ACR Teknik

Varme Ståbi®
Køb bogen

Leverandører