Solvarme og solvarmeanlæg

Det årlige solindfald i Danmark er gennemsnitligt ca. 1200 kWh/m2 på en sydvendt flade med en hældning på 45 grader. I et solvarmeanlæg udnyttes 25-50% af solindfaldet. De mest almindelige anvendelser af solvarme er i forbindelse med brugsvandsopvarmning, rumopvarmning, fjernvarme, svømmebadsopvarmning, industrielle lavtemperaturprocesser. 

 

BG Termic Plus ApS

termic 

Østbirkvej 2
5240 Odense NØ


Tlf.: 65 994 995
E-mail: info@termicplus.dk

www.termicplus.dk

Højt udbytte af STI Solar solvarmeanlæg

BG Termic Pplus (tidligere BG Biovarme) leverer solvarmeanlæg fra Tyske STI Solar-Technologie-International GmbH, som har udviklet og produceret solvarmepaneler, solfangere og solvarmeløsninger i mere end 20 år - Det er tysk grundighed i alle led af produktionen.

Det helt centrale i STI Solars solpaneler er absorberteknikken, som er den mest avancerede teknologi på området. Absorberen fremstilles fuldautomatisk af ultralyd svejserobotter. Det garanterer en fast forbindelse over et stort område med absorberpladen og røret, hvilket giver solpanelets høje virkningsgrader på 95%. Brugen af materialer af høj kvalitet og moderne tysk produktion sikrer den bedste varmeoverførsel, selv ved svagt lys

Hvorfor anvende solvarme?
 
Med en investering i et STI solvarmeanlæg, kan du spare mange penge på varmeregningen til brugsvand. I sommermånederne, hvor solen skinner kraftigst, kan familiens forbrug af varmtvand fuldt ud dækkes med solvarmeenergi. Resten af året er solvarmeanlægget med til at forvarme vandet i varmtvandsbeholderen.

Solvarme kan meget enkelt bruges sammen med husets øvrige energikilder, uanset om der er tale om naturgas, oliefyr, brændefyr eller pillefyr.

Miljøvenlig - nedsæt CO2 forbruget
 
Med et nyt solvarmeanlæg vil man typisk, alt efter anlæggets størrelse, kunne spare miljøet for et CO2 udslip på minimum ½ og op til 2 tons om året. CO2 forbruget til fremstilling af et solvarmeanlæg vil være indtjent indenfor de 2 første år af anlæggets levetid.

Skal du bruge et solvarmeanlæg?

BG Termic har mange års erfaring i at rådgive og dimensioner varmeanlæg - herunder også solvarme. Kontakt os for yderligere oplysninger eller læs mere på www.termicplus.dk


Annoncesalg til Ståbierne
ACR Teknik

Varme Ståbi®
Køb bogen

Leverandører