Solvarme og solvarmeanlæg

Solvarme og solvarmeanlæg i Varme ståbi

Det årlige solindfald i Danmark er gennemsnitligt ca. 1200 kWh/m2 på en sydvendt flade med en hældning på 45 grader med vandret. I et solvarmeanlæg udnyttes 25-50% af solindfaldet. De mest alimindelige anvendelser af solvarme er i forbindelse med brugsvandsopvarmning, rumopvarmning, fjernvarme, svømmebadsopvarmning, industrielle lavtemperaturprocesser.

Leverandører og viden om solvarmeanlæg:


HS Tarm logo        baxi logo

HS Tarm A/S
Smedevej 2
6880 Tarm
Tel. 97371511
Fax  97372434
baxi@baxi.dk

www.baxi.dk

BAXI SOLVARME er resultatet af BAXIs mange års forskning og udvikling inden for miljøvenlige varmtvandssystemer baseret på solvarme til boliger.
Disse systemer bruger den gratis energi fra solen til at opvarme solpaneler, så denne vedvarende energikilde omdannes til varme. Varmen der bliver dannet i solpanelerne kan efterfølgende udnyttes til opvarmning af brugsvandet eller varme i hjemmet. Det er en enkel, effektiv og helt igennem vedvarende energikilde, som er god for miljøet og for de fremtidige generationer.
For at gøre det lettere for dig har HS Tarm sammensat en række solpakker der er tilpasset BXI kedlerne. Dermed er du sikret en solvarme løsninger, der svarer til varmeløsningen i huset. Du kan selvfølgelig også købe de enkelte dele og selv bygge din løsning op.

solvarme

læs mere om vores solvarme på www.baxi.dk

BG Biovarme ApS


 biovarme

Egegårdsvej 5
5260 Odense S
Tlf.: 65 994 995
Fax: 65 994 996
E-mail: info@biovarme.dk

www.biovarme.dk

Solvarme fra solvarmeanlæg er en god investering

Biovarme har det komplette solvarmeanlæg - solvarme til rigtig pris


Der er mange gode grunde til at vælge solvarme som energikilde. I modsætning til andre brændsler har du en tryghed i at prisen på solvarme er fast, idet solen er gratis og det er en vedvarende resource.

Hvorfor anvende solvarme?
 
Med en investering i et S.T.I solvarmeanlæg, kan du spare mange penge på varmeregningen til brugsvand. S.T.I. er en af Tysklands største producenter og leverer produkter, der dækker alle behov. I sommermånederne, hvor solen skinner kraftigst, kan familiens forbrug af varmtvand fuldt ud opvarmes med solvarmeenergi. Resten af året er solvarmeanlægget med til at forvarme vandet i varmtvandsbeholderen.

biovarme sti


 
Solvarme kan meget enkelt bruges sammen med husets øvrige energikilder, uanset om der er tale om naturgas, oliefyr, brændefyr eller pillefyr.
 
Miljøvenlig - nedsæt CO2 forbruget
 
Med et nyt solvarmeanlæg vil man typisk, og alt efter anlæggets størrelse, kunne spare miljøet for et CO2 udslip på minimum ½ og op til 2 tons om året. CO2 forbruget til fremstilling af et solvarmeanlæg vil være indtjent indenfor de 2 første år af anlæggets levetid.

Annoncesalg til Ståbierne
ACR Teknik

Varme Ståbi®
Køb bogen

Leverandører