Skueglas

Skueglas bruges primært til inspektion i tanke og lignende procesudstyr og udvikles til at kunne klare specifikke krav til f.eks. arbejdstryk, temperaturer og/eller særlige kemikalier.

Lige meget om det er flydende væsker, faste materialer, eller forbrændingsprocesser, der skal inspiceres, skal skueglas altid opfylde de særlige behov, og bør udelukkende fremstilles i henhold til godkendte anmærkninger og standarder.

mirit

Harmonivej 1
DK 2730 Herlev
Tlf. +45 44 94 44 49
Fax. +45 44 94 08 44
post@mirit.dk

www.miritglas.com

Vi vil være det professionelle markeds foretrukne leverandør af individuelle glasløsninger.

Mirit Glas er mere end en traditionel produktionsvirksomhed: Vi er en ordreproducerende service- og handelsvirksomhed, der både leverer store serier og meget små enkelte stykker.

Vi leverer en bred vifte af glasprodukter, som alle bliver fremstillet efter ordre. Samtidig har vi også et af Danmarks mest velassorterede råvarelagre.

Vi ser løsningerne til vores kunder, fordi vi sætter os ind i deres specifikke behov. Med solid viden om materialet glas, engagement og kendskab til markedet, er vi en innovativ og kreativ sparringspartner, der sammen med vores kunder finder de optimale løsninger. Skulle det ske, at vi ikke selv kan fremstille en specifik opgave, kender vi nogen, der kan. Derfor går vores kunder aldrig forgæves.

SKUEGLAS

skueglas

Annoncesalg til Ståbierne
ACR Teknik

Varme Ståbi®
Køb bogen