Kedel

Kedel i Varme ståbi


Læs om en kedel i varme ståbi. Til kedlers konstruktion og drift hører en række faciliteter og hjælpeudstyr. Det gælder fx bygninger, fyringsanlæg, reguleringsudstyr, pumper og blæsere, vandbehandlingsanlæg, slagge- og askehåndtering samt skorsten og  røggasrensning. En kedel med større produkttal end 25 bar × m3 vandindhold må kun passes af personer med den fornødne uddannelse, der også omfatter flere måneders praktiktid.

Certifikat for kedelpasning udstedes af Arbejdstilsynet. Læs meget mere om en kedel og alle de forskellige kedel typer i varme ståbi.

leverandører af kedler:

Vølund

Vores kedler og brændere er af højeste kvalitet og der anvendes den seneste forbrændingsteknik.

Vi har fastbrændselskedler og stokerkedler samt pillebrændere hvilket gør, at vi altid har et produkt som passer til dit behov.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

chr. moeller

CHR. MØLLER A/S
Tåsingevej 4
5800  Nyborg
Tlf.: 65 99 10 99
info@chrmoeller.dk

Chr. Møller A/S blev grundlag som et enmands-firma af Christian Møller i 1967.

Både aktiviteter og medarbejderstaben blev dog hurtigt udviddet og snart var virksomheden blandt de førende indenfor energianlæg og rørsystemer i Danmark.


I år 2000 overtog Torben Bjørn Andersen og Kristian Jensen virksomheden. Begge er uddannede maskinmestre, med stor erfaring i industri- og fødevare virksomheder.

Virksomheden har en velkvalificeret og erfaren medarbejderstab, bestående af bl.a. smede (Certificerede svejsere), kedelrenser, elektriker, maskinmestre, ingeniør, teknisk assistent og administrationsmedarbejdere.

Chr. Møller A/S er en moderne og dynamisk drevet virksomhed, der har speciale indenfor projektering, salg, reparation og service af energianlæg og rørsystemer til
bl.a. vaskerier, gartnerier, mejerier, slagterier og vulkanisører.

HS Tarm logo        baxi logo         

HS Tarm A/S
Smedevej 2
6880 Tarm
Tel. 97371511
Fax  97372434
baxi@baxi.dk

www.baxi.dk

De fleste mennesker tænker ikke nærmere over deres energikilder. Der findes i dag en række driftssikre, pålidelige og effektive varmesystemer der fungerer upåklageligt i årevis - og her kommer HS Tarm ind i billedet med sine suveræne BAXI-gaskedler.  En BAXI gaskedel er elegant designet til alle typer boliger og kan uden videre placeres blandt eksempelvis hårde hvidevarer og lækre indretningsmoduler. Samtidig er anlægget nemt at betjene og særdeles støjsvagt, så man næppe mærker meget til det. For at sikre en optimal varmeøkonomi tilbyder vi en bred palette af gaskedler i forskellige størrelser, så vi kan ramme behovet helt præcist. I WGB E-serien indgår således ni væghængte og 2 gulvstående modeller i ydelsesområder fra 2,9-110 kW. Hos HS Tarm tilbyder vi den bedste teknik, der giver flest kombinationsmuligheder af kedel og varmtvandsbeholder. Alle vore gaskedler er kondenserende A-mærkede gaskedler med høje virkningsgrader og leveres som standard med klimastyring.

Gaskedel

læs mere om vores gaskedler på www.baxi.dk

 

Reka

Viessmann Danmark

viessmann kedler

Annoncesalg til Ståbierne
ACR Teknik

Varme Ståbi®
Køb bogen