Kedel

Kedel i Varme ståbi


Læs om en kedel i varme ståbi. Til kedlers konstruktion og drift hører en række faciliteter og hjælpeudstyr. Det gælder fx bygninger, fyringsanlæg, reguleringsudstyr, pumper og blæsere, vandbehandlingsanlæg, slagge- og askehåndtering samt skorsten og røggasrensning. En kedel med større produkttal end 25 bar × m3 vandindhold må kun passes af personer med den fornødne uddannelse, der også omfatter flere måneders praktiktid.

Certifikat for kedelpasning udstedes af Arbejdstilsynet. Læs meget mere om en kedel og alle de forskellige kedel typer i varme ståbi.

Leverandører af kedler:.

Viessmann Danmark

viessmann kedler

Vølund Varmeteknik A/S

Logo

 

 

Brogårdsvej 7
6920 Videbæk
E-mail: info@volundvt.dk

Member of the NIBE Group

www.volundvt.dk

 

Vølund Varmeteknik har været leverandør til den danske befolkning gennem mere end 100 år, bl.a. på varmetekniske produkter. Vølund tilhører en af europas førende virksomheder indenfor varmebranchen, den svenske, børsnoterede industrikoncern: NIBE.

Som et led i samfundets udvikling og energi-politikken samt ændringer i byggereglementerne, har Vølund tilpasset produkterne til et Danmark i konstant udvikling.

Vølund har fokus på miljøvenlige produkter og indeklima-forbedringer til danskerne.

 

jordvarme         varmepumpe     Kedel

HS Tarm logo        baxi logo         

HS Tarm A/S
Smedevej 2
6880 Tarm
Tel. 97371511
Fax  97372434
baxi@baxi.dk

www.baxi.dk

De fleste mennesker tænker ikke nærmere over deres energikilder. Der findes i dag en række driftssikre, pålidelige og effektive varmesystemer der fungerer upåklageligt i årevis - og her kommer HS Tarm ind i billedet med sine suveræne BAXI-gaskedler.  En BAXI gaskedel er elegant designet til alle typer boliger og kan uden videre placeres blandt eksempelvis hårde hvidevarer og lækre indretningsmoduler. Samtidig er anlægget nemt at betjene og særdeles støjsvagt, så man næppe mærker meget til det. For at sikre en optimal varmeøkonomi tilbyder vi en bred palette af gaskedler i forskellige størrelser, så vi kan ramme behovet helt præcist. I WGB E-serien indgår således ni væghængte og 2 gulvstående modeller i ydelsesområder fra 2,9-110 kW. Hos HS Tarm tilbyder vi den bedste teknik, der giver flest kombinationsmuligheder af kedel og varmtvandsbeholder. Alle vore gaskedler er kondenserende A-mærkede gaskedler med høje virkningsgrader og leveres som standard med klimastyring.

Gaskedel

læs mere om vores gaskedler på www.baxi.dk

 

Annoncesalg til Ståbierne
ACR Teknik

Varme Ståbi®
Køb bogen

Leverandører