Energistyring

Energistyring i Varme ståbi

Formålet med energistyring er at undgå unødvendigt energiforbrug samtidig med, at nytteværdien, eksempelvis i form af: komfort ( boliger, virksomheder, offentlige bygninger), produktivitet (industrielt energiforbrug), salg (handels- og servicesektoren) opretholdes.

Leverandører af energistyring:

EnergiData
Energidata

Centervej 5
4600 Køge
Tlf.: 46 14 14 60
Fax: 46 14 14 69
E-mail: info@energidata.dk

www.EnergiData.dk

Effektiv energiledelse giver kontante besparelser - fra første dag!

EnergiData har mere end 15 års erfaring med energistyring og optimal drift af varme-, vand- og ventilationsanlæg.

Denne know how har betydet millionbesparelser for offentlige og private virksomheder og ejendomme på energibudgetterne. Og at mindske udgifterne til varme, vand og el har desuden tilgodeset miljøet og givet vore kunder en grønnere profil - såvel internt som eksternt.

Vor målsætning er at være de mest innovative og fremsynede i Danmark inden for områderne energiledelse, energistyring og energimærkning. Vi har, som de første i landet, udviklet et program til energistyring via internettet - MinEnergi benyttes idag af staten, kommuner, boligselskaber, ejendomsselskaber og erhvervsejendomme.

EnergiData tilbyder skræddersyede, energibesparende løsninger til mange kundegrupper inden for alle områder - fra rådgivning om energibeparende foranstaltninger til totale energistyringsordninger.

Vi bruger al vor energi på, at I sparer jeres…

MinEnergi I/O er aktiv energistyring, der giver den energiansvarlige nye muligheder for at styre energianlægget fra lænestolen

Se mere om MinEnergi her

------------------------------------------------------------------------------------

CaverionYIT

EMS - Caverions's energistyringssystem

Har du styr på, hvor meget energi din virksomhed bruger? Samt hvor og hvornår energien bruges?

Det kan du få med Caverion's webbaserede energistyringssystem, der effektivt styrer og følger dit forbrug, hvor og når som helst.

Systemet kaldes EMS, som står for Energy Management System, og med EMS koblet på din el-, vand-, varme- samt olie- og gasmåler får du det store overblik over dit energiforbrug. Når du kender forbruget og kan identificere de områder, der kan forbedres, kan du pare både penge og energi og dermed nedbringe udledningen af CO2, som giver bonus for miljøet og goodwill i de grønne regnskaber.

Brunata

Annoncesalg til Ståbierne
ACR Teknik

Varme Ståbi®
Køb bogen