Vandbehandling

Vandbehandling - vandbehandling i vand og afløb ståbi. Vandbehandling og vandindvinding i Danmark foretages efter vandindvindingstilladelser, og drikkevandsbehandlingen er i helt overvejende grad baseret på indvinding af grundvand. Fig.1.2 på side 58 illustrerer vandbehandling og vandindvinding. Emnet vandbehandling finder man i kap.2., afsnit 1 i vand og afløb ståbien.

Leverandører og viden om vandbehandling:

JA Watertechnic

HNC Group A/S

HNC logo jpeg

HNC Group A/S
Industrivej 2
4241 Vemmelev
Tel.: +45 7013 2300
hr@hncgroup.dk

www.hncgroup.dk

hnc legionella

 

Elektronisk styret brusesystem - Bekæmp legionella med et klik

Hvad enten der er tale om wellness-kursteder, medicinske laboratorier eller kontor- og administrationsbygninger - så har det elektronisk styrede brusesystem AQUA 3000 Open en særdeles økonomisk og hygiejnisk systemløsning, der kan anvendes i alle bygninger både inden for den offentlige sektor og erhvervssektoren.

Kravene til hygiejne, komfort og rentabilitet er stadigt stigende i forbindelse med sanitære indlæg. I forbindelse med den potentielle fare for infektionssygdomme, er brusersystemer kommet i søgelyset.

AQUA 3000 Open, der er tredje generation af intelligent vandstyringssystem fra Franke, byder på en løsning der reducerer faren.

Udover sanitering af anlægget, kan AQUA 3000 Open reducere vandforbruget og samtidigt dokumentere alle processer.

Med de individuelle grundindstillinger kan hvert armatur indstilles optimalt i forhold til driftsafviklingen. Således kan hygiejneskylninger f.eks. nemt konfigureres på flere forskellige måder. Udover spidsbelastningsprogrammer og rengøringsafbrydelser bliver de termiske desinficeringsparametre, f.eks. bearbejdningstid og temperatur, for hvert enkelt armatur.

Det elektronisk styrede brusesystem AQUA 3000 Open giver på hele armaturområdet adskillige muligheder for automatisk vandregulering i stor stil, f.eks. termisk desinficering, hygiejneskylning og spidsbelastningsoptimering - og er dermed den mest optimale hygiejniske og økonomiske løsning, man kan tænke sig.

Annoncesalg til Ståbierne
ACR Teknik

Vand og afløb Ståbi®
Køb bogen