Stilladser

Der findes flere forskellige typer af stilladser, bl.a.; rullestillads, foldestillads og facadestillads. Ligeledes er der systemstilladser, som består af præfabrikerede komponenter, som kan opdeles i 2 hovedtyper: rammestillads og søjlestillads. Hvilken af de 2 stilladstyper der bør anvendes, er betinget af, hvilket arbejde der skal udføres.

Leverandører af stilladser:

JUMBO Stillads A/S

jumbo

Stålvej 9-23
6000 Kolding
Tlf.: (+45) 75 50 50 75
Fax: (+45) 75 50 55 99
E-mail: info@jumbo.as

www.jumbo.as

JUMBO Stillads A/S er Danmarks største producent af stillads og leverandør af stiger, lifte og andre produkter til brug "når toppen skal nås".
 
Firmaets historie starter med et lille liftfirma i Københavnsområdet i 1968 og virksomheden JUMBO Stillads A/S grundlægges i 1983. Siden da er sortimentet udvidet kraftigt og omfatter i dag foldestillads, rullestillads, facadestillads, murerstillads, murerbukke, arbejdsbroer, stilladstrapper, lifte, stiger, værktøjskasser, byggepladshegn, skorstensstillads, taggelænder, sækkevogne og meget mere.
 
Fælles for produkterne er værdierne styrke og intelligens - symboliseret ved JUMBOs logo, den røde elefant.
 
En del af succesen skyldes JUMBOs fleksible alu-stilladssystem, der stadig har de samme dimensioner, som ved firmaets grundlæggelse. Stilladser købt for flere år siden er således kompatible med nye elementer og systemet er på en gang er simpelt og stærkt - med en minimal vægt.
 
Gennem årene har JUMBO været gennem en kraftig ekspansion - senest med en udvidelse på 3.000 m2 i 2006. I dag er fabrik, lager og administration samlet under ét tag i Kolding, hvor det samlede bebyggede areal udgør 12.000 m2. Der ud over har JUMBO et lager i Ringsted. I alt er der ca. 50 ansatte i virksomheden
 
JUMBO Stillads A/S udvikler fortløbende nye produkter til det danske og internationale marked. her

Annoncesalg til Ståbierne
ACR Teknik

Teknisk Ståbi<sup>®</sup>
Køb bogen