Stålkonstruktioner

Få mere viden om stålkonstruktioner i teknisk ståbi. I kapitel 6, Stålkonstruktioner, kan du se de forskellige standarder for stålkonstruktioner såsom DS/EN 1011, DS/EN 10025-3:2004, DS/EN 10025-4:2004, DS/EN 10025-5:2004, DS/EN 10025-6:2004, DS/EN 10204:2004, DS/EN 10027-1:2005, DS/EN 10027-2:2001 og DS/EN 1090-2 som er udførelse af stålkonstruktioner. Du finder alt hvad du bør vide om stålkonstruktioner i teknisk ståbi. Stålkonstruktioner til landbruget, stålkonstruktioner til byggeriet. Stål har enorm styrke, som giver mange muligheder for design af stålkonstruktioner og udformning af stålkonstruktioner.

Leverandører af stålkonstruktioner:

 

Partner Industri ApS annonce

 Se også her

 

 

H. Nielsson forhandler; smedearbejde, valsning, Svejsning, Pladebearbejdning, Stålkonstruktioner

Riwal forhandler; saxlifte salg af lifte liftudlejning 

knauf

fiberline ny

Karl Molin Stålkonstruktioner A/S


karl molin

Industrivej 5
9575 Terndrup
Tlf.: 96 82 52 00
E-mail: kms@karlmolin.dk

www.karlmolin.dk

Mange års erfaring og stor ekspertise har gjort Karl Molin Stålkonstruktioner - KMS - til en af Danmarks mest velkendte og respekterede stålproducenter.

KMS blev grundlagt som et lille enmandsfirma i 1966, og siden da er det gået stærkt. I dag beskæftiger vi ca. 100 dygtige og erfarne medarbejdere - alle med samme mål for øje: At levere stålkonstruktioner svarende til vore kunders krav til kvalitet, pris og leveringstid.

Hvor KMS i starten primært koncentrerede sig om produktion af udmugningsanlæg, beskæftiger vi os i dag hovedsageligt med bygningsstål. Vores kundekreds består af et bredt udsnit af totalentreprenører, tømrerfirmaer samt et stort antal forhandlere på eksportmarkederne.

Alle kunder nyder godt af den store alsidighed, der kendetegner KMS - vor erfaring giver kunden mulighed for at få opfyldt sine helt specifikke ønsker inden for en overkommelig økonomi. Vor filosofi bygger på, at man gennem konstruktiv dialog og samarbejde altid vil kunne finde de mest optimale løsninger, hvad enten det drejer sig om udviklingen af store stålkonstruktioner eller små detaljeopgaver. På denne måde udvikler vi tilfredse kunder og dermed grundlaget for virksomhedens fortsatte udvikling og eksistens.

KMS er naturligvis kvalitetscertificeret og arbejder efter de til enhver tid gældende normer inden for branchen. Hele produktionsforløbet er underlagt en streng kvalitetskontrol, mens en moderne maskinpart og den bedst tænkelige produktionsteknologi er med til at sikre slutprodukter af meget høj og ensartet kvalitet.

ICK Handelsselskab ApS

ick

Tingvej 29
8210 Århus
Tlf.: (+45) 87 41 33 22
Fax: (+45) 86 15 38 94
E-mail.: post@ick.dk

www.ick.dk

Om os

ICK Handelsselskab er den lille, omkostningseffektive og hurtige stålgrossist, der er kendetegnet ved stor fleksibilitet, hurtig levering af bl.a stålrør, stabilitet, stort netværk og langvarige relationer. Vort speciale er stålrør.

Sådan gør vi

Vi har et stort fagligt engagement og viljen til altid at finde den bedste løsning. Derfor betyder det meget for os, at det, vi leverer, er i orden og at det leveres til tiden!

ICK Handelsselskab er lagerførende i stålrør, hvilket giver mulighed for hurtig levering fra lagre i Danmark eller i udlandet.

Vort ønske er at være kendte i jern- og stålbranchen som et firma:

"der måske ikke er det største - men er et sundt, stabilt og reelt foretagende, der også løfter store opgaver."

og "hvis daglige adfærd er karakteriseret ved seriøsitet, imødekommenhed, beskedenhed og humor."

Kunder

Vore kunder er primært indenfor industrien og i bygge- og landbrugssektorerne og er alt fra den store maskinfabrik til den lille landmand.

Vi giver hurtig, seriøs og fleksibel betjening af alle forespørgsler - og resultatet er derfor langvarige relationer til både kunder og leverandører.

Annoncesalg til Ståbierne
ACR Teknik

Teknisk Ståbi<sup>®</sup>
Køb bogen