Søjler

Viden om søjler finder du i teknisk ståbi. Læs om armerede søjler, bæreevne for søjler, centralt belastede søjler, excentrisk belastede søjler, tværbelastede søjler og reduktionsfaktor for søjler.

Leverandører af søjler:

AMBERCON A/S
ambercon

Juelstrupparken 23
9530 Støvring
Danmark
Tlf.: (+45) 70 21 60 60
Fax:  (+45) 70 21 60 61
E-mail:ambercon@ambercon.dk

Øster Løgumvej
Genner
6230 Rødekro
Danmark
Tlf.:  (+45) 74 69 89 84
Fax:  (+45) 74 69 89 94

www.ambercon.dk

Bæredygtige idéer

Projekter, der holder - i enhver henseende - det er, hvad vi forstår ved bæredygtige idéer. De anvendte elementer skal kvalitetsmæssigt kunne stå distancen, men også arkitektonisk og funktionelt handler det om, at tingene fungerer i længden. Det er afgørende, at økonomien holder, og det er vigtigt, at projektet er bæredygtigt i forhold til miljøet - både lokalt og globalt.

Ambercon er certificeret efter alle kunstens regler og kan med markedets mest moderne produktionsfaciliteter levere elementer af en unik og ensartet kvalitet. Vores kapacitet og store alsidighed i produktionen giver meget høj fleksibilitet og ditto effektivitet, og begge dele er med til at sikre den rigtige økonomi. Herudover yder vi rådgivning til arkitekter, entreprenører og bygherrer - om den bedst mulige og mest økonomiske anvendelse af betonelementer. Projektoptimering fra start til slut.

Med hensyn til miljøet har vi bevidst skudt over målet ved indretningen af vores nye fabrik. Vi opsamler regnvand på taget og genanvender vand i produktionen, og der er virkelig investeret i området. Det kan vi klart se en idé i.

----------------------------------------------------------------------------------------------- 

ØSB - Ølstrup Specialbeton A/S

øsb

Hovergårdevej 15
6950 Ringkøbing
Tlf.: 97 34 60 24
Fax: 97 34 68 24
E-mail: post@special-beton.dk

www.specialbetongruppen.dk

 
Ølstrup Specialbeton A/S (ØSB) er en virksomhed, som har specialiseret sig i at deltage aktivt i udvikling og konstruktion af produkter til byggeindustrien.

Vores produktsortiment omfatter:

• Altanelementer,
• Bjælker og søjler,
• Systemtrapper; vores modulært opbyggede system af trin og ramper,
• Trappeløb og specialtrapper,
• Vægelementer,
• Sålbænke,
• Flagstangssokler,

og så udfører vi også andre specialløsninger - tilpasset den enkelte kundes ønsker. Endelig er vi i funktion af vores smedeafdeling i stand til at levere konstruktioner i stål, såsom gelændere, og bearbejdning af træ på vores CNC-maskine i formafdelingen.

Vi arbejder målrettet for at sikre et kontinuerligt højt kvalitetsniveau i konstruktionen og produktionen af vores betonelementer, og vores kvalitetsstyringssystem opdateres løbende i takt med udgivelen af nye direktiver vedr. kvaliteten af produkterne.

Gennem et nært samarbejde med vores kunder, samt en dynamisk og dygtig medarbejderstab, kan vi sikre en høj grad af fleksibilitet og leveringssikkerhed.

ØSB er med andre ord et firma, hvor udvikling, kvalitet og ikke mindst service sættes højt, og hvor velkvalificerede medarbejdere er klar til at møde fremtidens udfordringer.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Annoncesalg til Ståbierne
ACR Teknik

Teknisk Ståbi<sup>®</sup>
Køb bogen