Udlejning af pumpe

Mange virksomheder tilbyder udlejning af pumpe , herunder udlejning af ekscentersnekkepumpe, udlejning af snekkepumpe, udlejning af centrifugalpumpe, udlejning af kemikaliepumpe, udlejning af fadpumpe, udlejning af loberotorpumpe, udlejning af slangepumpe, udlejning af tandhjulspumpe, udlejning af vingepumpe, udlejning af pumpe til væsker og meget mere. Markedet for udlejning af pumpe er i stor vækst.

Udlejning af pumper:



logo

Parker Hannifin Danmark ApS                 
Industriparken 35-37
2750 Ballerup
Tlf.: +45 43560400
Fax: +45 43733107
E-mail: parker.dk@parker.com
www.parker.com
Certifikater: ISO 14001, ISO 9001:2008
Parker Hannifin Danmark er en del af Parker Hannifin koncernen, som er verdens førende udbyder inden for Motion & Control teknologier og systemer til en bred vifte af industrier. Koncernen har på verdensplan et tæt samarbejde med virksomheder inden for alle områder af det industrielle marked. Man finder bl.a. Parkers produkter inden for maskin-, marine- og flyindustrien, på satellitter i kredsløb rundt om kloden, i værktøjsmaskiner og mobile anlæg, på olieplatforme og raffinaderier. Kort sagt - hvor der er maskiner afhængige af Motion & Control, findes driftssikre Parker komponenter og systemer tilpasset den enkelte kunde.
Parker Hannifin har mange års erfaring i at konstruere holdbare og pålidelige komponenter og systemer inden for 9 teknologier:
Hydraulik
Luftfart
Væske- og gashåndtering
Klimastyring
Elektromekanik
Pneumatik
Filtrering
Proceskontrol
Pakning & afskærmning
Produktsortimentet på over 875.000 produkter omfatter bl.a. brands som Denison, Olaer, Racor, Chelsea, Sterling, Village Marine, Kittiwake, Ermeto Tema m.m.
Parkers pumpe og motor division er en af verdens førende producenter af hydraulikpumper / motorer og har et bredt sortiment af bl.a. tandhjulspumper, stempelpumper, vingepumper, gearpumper m.m.

p 1  p 2  p 3

Annoncesalg til Ståbierne
ACR Teknik

Pumpe Ståbi®
Køb bogen

Leverandører