Stempelpumpe

"Princippet i en stempelpumpe er, at et stempel inden i en cylinder trækker væsken ind i cylinderen under den tilbagegående stempelbevægelse og afleverer væsken igen under den fremadgående stempelbevægelse. Se illustrationer af en stempelpumpe i pumpe ståbi. Forøg din viden om en stempelpumpe i pumpe ståbi, hvor alle de andre pumpetyper også er nævnt."

Leverandører af stempelpumper:

Diatom Værktøj A/S

diatom

 

Tlf.: 36 77 36 00
Avedøreholmen 84
2650 Hvidovre
E-mail: info@diatom.dk - www.diatom.dk

Læs mere om vores stempelpumper her

logo

Parker Hannifin Danmark ApS                 
Industriparken 35-37
2750 Ballerup
Tlf.: +45 43560400
Fax: +45 43733107
E-mail: parker.dk@parker.com

www.parker.dk

Certifikater: ISO 14001, ISO 9001:2008

Parker Hannifin Danmark er en del af Parker Hannifin koncernen, som er verdens førende udbyder inden for Motion & Control teknologier og systemer til en bred vifte af industrier. Koncernen har på verdensplan et tæt samarbejde med virksomheder inden for alle områder af det industrielle marked. Man finder bl.a. Parkers produkter inden for maskin-, marine- og flyindustrien, på satellitter i kredsløb rundt om kloden, i værktøjsmaskiner og mobile anlæg, på olieplatforme og raffinaderier. Kort sagt - hvor der er maskiner afhængige af Motion & Control, findes driftssikre Parker komponenter og systemer tilpasset den enkelte kunde.

Parker Hannifin har mange års erfaring i at konstruere holdbare og pålidelige komponenter og systemer inden for 9 teknologier:

Hydraulik
Luftfart
Væske- og gashåndtering
Klimastyring
Elektromekanik
Pneumatik
Filtrering
Proceskontrol
Pakning & afskærmning

Produktsortimentet på over 875.000 produkter omfatter bl.a. brands som Denison, Olaer, Racor, Chelsea, Sterling, Village Marine, Kittiwake, Ermeto m.m.

Parkers pumpe og motor division er en af verdens førende producenter af hydraulikpumper / motorer og har et bredt sortiment af bl.a. tandhjulspumper, stempelpumper, vingepumper, gearpumper m.m.

p 1  p 2  p 3

Annoncesalg til Ståbierne
ACR Teknik

Pumpe Ståbi®
Køb bogen

Leverandører