Selvansugende pumpe

Selvansugende pumpe i Pumpe Ståbi

Når en selvansugende pumpe startes, anvendes indholdet af vand i den indbyggede beholder til at sikre, at den selvansugende pumpe har noget væske at arbejde med. Der skal nemlig være væske til stede omkring pumpehjulet for, at selvansugningseffekten fungerer. Hvilken type selvansugende pumpe opfylder mit behov? Hvad er fordelene og ulemper ved en selvansugende pumpe?

Leverandører af selvansugende pumper:

Danseal

logo

Danseal A/S
Kirstinehøj 38C
DK-2770 Kastrup
Tlf: (+45) 32 52 71 00
Fax: (+45) 32 52 61 12
E-mail: post@danseal.dk

www.danseal.dk

Danseal A/S beskæftiger sig med salg, service og engineering af mekaniske akseltætninger, flangepakninger, hydraulik, pumper, laserudstyr, koblinger og kompensatorer til hele industrien. Vi er grundlagt i 1974 og har siden serviceret hele Danmarks industri.

Vi gør brug af industriens bedste producenter/brands, såsom Chesterton, Frenzelit, Gore®, Blackmer, Fixturlaser, Samiflex & KWO®. Samtlige af vores producenter arbejder med globale løsninger med lokal support via et verdensomspændende distributørnetværk, som sikrer et højt fagligt niveau, kompetenceudvikling og vidensdeling. De har kontinuerligt fokus på udvikling af nye og bedre produkter og er derfor blandt de bedste i verden.

Vi leverer nye mekaniske akseltætninger og pumper. Derudover renoverer vi både egne og andre fabrikater på vores certificerede værksted. Flangepakninger fremstiller vi på egne computerstyrede skæremaskiner, som arbejder med høj hastighed og præcision. Vi leverer både standard, specielle størrelser og udformninger samt specifikke krav såsom: f.eks. Foodgrade, EN1935/2004, Fire Safe, API. Vi har både lagerbeholdning, fleksibilitet og kompetencerne til, at kunne leverer høj kvalitet med kort varsel.

Vores vision er kontinuerlig fokus på at minimere energiforbruget og maksimere ydeevne for roterende og stationært udstyr. I tæt samarbejde med vores kunder, optimerer Danseals fabriksuddannede specialister jeres roterende og stationært udstyr. Resultatet er bedre ydeevne og pålidelighed for jeres udstyr, reduceret vedligeholdelse og lavere driftsomkostninger for anlægget.

ds

 

læs mere om os og vores produkter på www.danseal.dk

Nordic Engineering ApS
NE

Københavnsvej 261
4000 Roskilde
Tlf.: +45 45948000
Fax: +45 45948008
E-mail: info@nordic-engineering.dk

www.nordic-engineering.dk

Nordic Engineering er et Handels- og Ingeniørfirma.
Vi beskæftiger og med procesudstyr til væsker og faststoffer.

Vi løser dine opgaver indenfor bla.:
Dispergering - blanding - homogenisering - filtrering - separering - tørring - grannulering - transport - håndtering
 
Vi forhandler og servicerer en lang række tekniske produkter til procesindustrien fra førende internationale leverandører. Vi designer, beregner og leverer lagertanke, proces tanke, tryktanke, reaktorer, fermentorer, kolonner.
Vi leverer systemløsninger med tanke og røreværker, pumper, blandesystemer, systemer for vakuumtørring af faststoffer mv.
Vi udfører montagearbejder, service og vedligehold.

Vort produktprogram omhandler bl.a.:
  • Komplet leveringsprogram i procestanke, reaktorer, fermentorer,
    lagertanke m.v. for bl.a. farmaceutisk- og levnedsmiddel-industrien
  • Design og styrkeberegninger af tanke
  • Topmonterede og sidemonterede røreværker
  • Systemløsninger med røreværker og tanke.
  • Magnetdrevne røreværker, bundmonterede.
  • Blandesystemer og vakuumtørremaskiner
  • Vakuumblandere
  • Homogenisatorer
  • Væske-faststof (slurry/suspension) separerings- og tørrefiltre
  • Centrifuger
  • Sanitære centrifugal pumper
  • Sanitærer loberotor pumper
  • Sanitære ventiler
  • Mekaniske akseltætninger

Lykkegaard                 logo
Nyborgvej 35
5863 Ferritslev Fyn
Tlf.: 65 98 13 16
Email: lm@lykkegaard-as.dk
www.lykkegaard-as.dk

Lykkegaard er igennem 125 år blevet anerkendt i ind-og udland som producent af pumper i høj kvalitet til oppumpning og bortledning af vand. Produktsortimentet består af specialfremstillede propelpumper, sneglepumper spildevandspumper og ventiler. LM Propelpumper er aksialpumper, hvor vandets bevægelsesretning i pumpen er parallel med propellens omdrejningsakse. Pumpens karakteristiske egenskaber: Bedste driftøkonomi ved relativt små løftehøjder (op til 10 mVS), meget pålidelig pumpetype, med høj driftssikkerhed og den kan produceres med ydelse op til 4-5000 l /sek. - svarende til 18.000 m3 pr. time eller mere.

billede

Annoncesalg til Ståbierne
ACR Teknik

Pumpe Ståbi®
Køb bogen

Leverandører