Lamelpumpe

En lamelpumpe virker som følger: en rotor en anbragt excentrisk i et cylindrisk hus. I rotoren er anbragt et antal lameller som af centrifugalkraften eller ved fjedre hele tiden presses ud mod det cylindriske pumpehus. Se illustration af en lamelpumpe i pumpe ståbi, hvor du finder mange andre pumpetyper foruden en lamelpumpe.

Danseal

logo

Danseal A/S
Kirstinehøj 38C
DK-2770 Kastrup
Tlf: (+45) 32 52 71 00
Fax: (+45) 32 52 61 12
E-mail: post@danseal.dk

www.danseal.dk

Danseal A/S beskæftiger sig med salg, service og engineering af mekaniske akseltætninger, flangepakninger, hydraulik, pumper, laserudstyr, koblinger og kompensatorer til hele industrien. Vi er grundlagt i 1974 og har siden serviceret hele Danmarks industri.

Vi gør brug af industriens bedste producenter/brands, såsom Chesterton, Frenzelit, Gore®, Blackmer, Fixturlaser, Samiflex & KWO®. Samtlige af vores producenter arbejder med globale løsninger med lokal support via et verdensomspændende distributørnetværk, som sikrer et højt fagligt niveau, kompetenceudvikling og vidensdeling. De har kontinuerligt fokus på udvikling af nye og bedre produkter og er derfor blandt de bedste i verden.

Vi leverer nye mekaniske akseltætninger og pumper. Derudover renoverer vi både egne og andre fabrikater på vores certificerede værksted. Flangepakninger fremstiller vi på egne computerstyrede skæremaskiner, som arbejder med høj hastighed og præcision. Vi leverer både standard, specielle størrelser og udformninger samt specifikke krav såsom: f.eks. Foodgrade, EN1935/2004, Fire Safe, API. Vi har både lagerbeholdning, fleksibilitet og kompetencerne til, at kunne leverer høj kvalitet med kort varsel.

Vores vision er kontinuerlig fokus på at minimere energiforbruget og maksimere ydeevne for roterende og stationært udstyr. I tæt samarbejde med vores kunder, optimerer Danseals fabriksuddannede specialister jeres roterende og stationært udstyr. Resultatet er bedre ydeevne og pålidelighed for jeres udstyr, reduceret vedligeholdelse og lavere driftsomkostninger for anlægget.

ds

 

læs mere om os og vores produkter på www.danseal.dk

Annoncesalg til Ståbierne
ACR Teknik

Pumpe Ståbi®
Køb bogen

Leverandører