Lamelpumpe

En lamelpumpe virker som følger: en rotor en anbragt excentrisk i et cylindrisk hus. I rotoren er anbragt et antal lameller som af centrifugalkraften eller ved fjedre hele tiden presses ud mod det cylindriske pumpehus. Se illustration af en lamelpumpe i pumpe ståbi, hvor du finder mange andre pumpetyper foruden en lamelpumpe.

logo

Danseal A/S
Kirstinehøj 38C
DK-2770 Kastrup
Tlf: (+45) 32 52 71 00
Fax: (+45) 32 52 61 12
E-mail: post@danseal.dk

www.danseal.dk

Danseal A/S blev grundlagt i 1974 og har siden serviceret hele Danmarks industri med et meget bredt produktsortiment, indenfor mekaniske akseltætninger, pakningsmaterialer, pumper, koblinger, laseropmålingsudstyr og tekniske kemi produkter.

Vi gør brug af industriens bedste producenter/brands, såsom Chesterton, Frenzelit, Gore®, Blackmer, Fixturlaser & Samiflex. Samtlige af vores producenter arbejder med globale løsninger med lokal support via et verdensomspændende distributørnetværk, som sikrer et højt fagligt niveau, kompetenceudvikling og vidensdeling. De har kontinuerligt fokus på udvikling af nye og bedre produkter og er derfor blandt de bedste i verden.

Danseal A/S, som er en 100% dansk privatejet virksomhed, er en landsdækkende dynamisk organisation med fokus på service, engineering, support samt det at skabe værdi for vores kunder.

Vores vision er at være anerkendt som kundens foretrukne sparringspartner indenfor vores forretningsområder, fremfor blot at være anset som en leverandører!

Danseal billede 

o Chesterton har udviklet et bredt produktsortiment af tekniske kemi produkter, som er en stor hjælp i det daglige arbejde.
o Danseal A/S tilbyder et produktsortiment af højkvalitets løsninger til vedligehold og reparation.
o Produkterne er udviklet til at optimere process pålidelighed, maksimere up-time, forlænge udstyrets levetid og reducere de totale drift- og vedligeholdelsesomkostninger.
o På vores hjemmeside www.danseal.dk kan der hentes danske sikkerhedsdatablade og brochure MEN der kan samtidig laves arbejdspladsbrugervejledning for hvert produkt online - nemt og simpelt.
o Vi har ligeledes en serie af fødevaregodkendte produkter til levnedsmiddelindustrien samt farmaceutisk industri.

Kattegat Teknik ApS

 

kattegat logo 

Rolshøjvej 2
8500 Grenaa
Tlf: +45 87 59 12 12
Fax: +45 87 59 13 13
E-mail: mail@kattegatteknik.dk

www.kattegatteknik.dk

 ParkerStore  KleePartner

 Parker  Hydraulisk Pumpe

Aktuator  Klee

   

Kattegat Teknik ApS beskæftiger sig med opbygning og reparation af maskinanlæg, primært indenfor mobilteknik, marine og industri.

Firmaets ekspertiser på maskin-, mekanik-, hydraulik- og elektroområdet kombineret med det store varelager udgør fundamentet i vores One-stop-service for en lang række kundegrupper.

Vi udfører reparation af alle former for elektro, landbrugsmaskiner, redskaber, entreprenør-, marine- og maskinudstyr.

Ligesom vi udfører service og lovpligtige eftersyn.
Vi fremstiller også Dynax Aktuatorer, både i standard- og specialudførsel. Materialerne er aluminium, pom eller rustfri 316, og med spænding fra 110V - 3x575V. AC (60/60 Hz)

En af vores kernekompetencer er stationær eller mobil afbalancering og vibrationsmåling af roterende maskindele og udstyr, hvor emnerne kan være op til 10.000 kg ø5.000 mm.

Vi udfører også laseropretning af maskinkomponenter.
Vi foretrækker samarbejdspartnere og leverandører, der har samme høje krav til kvalitet og service, som vi selv har.

Høj standard på produktservice og teknisk rådgivning!

Salg af produkter fra førende producenter!

Professionel service - hurtig reaktion!

Annoncesalg til Ståbierne
ACR Teknik

Pumpe Ståbi®
Køb bogen

Leverandører