Kloakpumpe

Læs alt hvad man bør vide om en kloakpumpe i pumpe ståbien. Hvilke opgaver kan man bruge en kloakpumpe til? Hvilken familie tilhører en kloakpumpe? Hvilken kloakpumpe bør du vælge til et specifikt arbejde? Alt dette og meget mere om en kloakpumpe finder du i pumpe ståbi.

Leverandører af kloakpumper:

TRIUM / B. Christensen Maskinfabrik

Trium logo

Linåvej 9F, Hårup
DK 8600 Silkeborg
Tlf.: +45 86 28 04 00
Fax +45 86 28 04 89
E-mail: post@trium.dk

www.trium.dk

Moderne pumpeløsninger med mange år på bagen

Trium Pumper / B. Christensen Maskinfabrik er en moderne pumpevirksomhed, som beskæftiger sig med specialproduktion og reparation af pumpeløsninger til mange formål. Derudover driver vi en maritim afdeling, som tilbyder konsulentbistand til skibsindustrien. Læs mere om vores marineservice her.

Udover Trium pumper, serviceres og repareres alle andre pumpetyper ligeledes. Et speciale som efterhånden er ved at være et varemærke for Trium, er energioptimering og nyt liv i de ældre og allerede integrerede pumper på værkerne. Et samarbejde med Jakob Albertsen Komposit i Svendborg, Danfoss samt R. Frimodt Pedersen henholdsvis coatning, styring og motorer gør at Trium står som en seriøs leverandør til energioptimering af nye såvel som pumper i drift.

Trium pumper holder i dag til i nye lokaler i Haarup ved Silkeborg. Trium holder stadig liv i eksisterende Trium pumper rundt omkring på de danske vandværker og spildevandsanlæg. Dette gøres med de originale tegninger og reservedele

Thomas Mørch som i dag driver virksomheden, har på den nye location i Silkeborg investeret i nye bearbejdningsmaskiner samt ny teststand for pumper med en kapacitet op til ca. 1000 m3/h, pumperne testes ved hjælp af styringer fra Danfoss.

Trium Pumper / B.Christensens Maskinfabrik er med ovennævnte kompetencer ligeledes kommet godt i gang med reparationer og genopbygning af pumper til den danske off-shore industri.

 trium billede 5

Firma Historik:

Med mere end 75 års erfaring i pumpeindustrien kan du regne med os som en kompetent partner til dit pumpeprojekt, hvad end du har brug for nye pumper, eller reparation/service på din eksisterende pumpe. Vi specialfremstiller såvel pumper som reservedele efter dine behov og ønsker.

Det er også os, der producerer og servicerer de meget robuste og slidstærke TRIUM pumper, som indtil 1996 blev produceret af ingeniørforretningen Trium anno 1927 i København. Med overtagelsen af TRIUM kan vi tilbyde et komplet program af centrifugalpumper, specielt mellemtryks- og højtryks-pumpetyper, hvor TRIUM pumpen gør sig gældende med sin geniale grundkonstruktion.

Læs mere om Trium Pumpen

trium billede 1trium billede 2

Med Thomas Mørchs overtagelse af TRIUM/ B.Christensens Maskinfabrik i 2006 har virksomheden oplevet et generationsskifte og et løft ind i det nye årtusinde. I dag forener vi den gamle håndværksmæssige kvalitet med moderne produktionsteknik, og intet overlades til tilfældighederne. Vores kunders gode erfaring med de gamle grundkonstruktioner får os dog ikke til at hvile på laurbærrene. Vi arbejder stadig på at udvikle og forbedre pumpeløsninger. Udover fremstilling og montering af pumper, beskæftiger vi os også med opretning, måling og diverse service, vedligehold, ombygning og reparation. Læs mere om service og reservedele til pumper.

Hos TRIUM har vi løst store og små opgaver for bl.a. De danske bryggerier, de fleste kommuner på både vand og spildevandssiden samt flere af de danske rederier. Flere af vores pumpeløsninger helt tilbage fra 1927 er stadig i drift hos adskillige vandværker og varmecentraler landet over.

I en tid med klimaudfordringer er vi specielt stolte af TRIUM pumpen, der kører med lavt energiforbrug og høj virkningsgrad på samme tid.

trium billede 3trium billede 4

Lykkegaard                 logo
Nyborgvej 35
5863 Ferritslev Fyn
Tlf.: 65 98 13 16
Email: lm@lykkegaard-as.dk
www.lykkegaard-as.dk

Lykkegaard er igennem 125 år blevet anerkendt i ind-og udland som producent af pumper i høj kvalitet til oppumpning og bortledning af vand. Produktsortimentet består af specialfremstillede propelpumper, sneglepumper spildevandspumper og ventiler. LM Propelpumper er aksialpumper, hvor vandets bevægelsesretning i pumpen er parallel med propellens omdrejningsakse. Pumpens karakteristiske egenskaber: Bedste driftøkonomi ved relativt små løftehøjder (op til 10 mVS), meget pålidelig pumpetype, med høj driftssikkerhed og den kan produceres med ydelse op til 4-5000 l /sek. - svarende til 18.000 m3 pr. time eller mere.

billede

Annoncesalg til Ståbierne
ACR Teknik

Pumpe Ståbi®
Køb bogen