Hydraulikpumpe

Læs om en hydraulikpumpe og de andre pumpetyper i pumpe ståbi. Hydraulikpumper er brugt i hydrauliske drivsystemer og kan enten være hydrostatiske eller hydrodynamiske.

Hydraulikpumper kan bl.a. være gearpumper og lamelpumper.

Hvad bruges en hydraulikpumpe til? Hvilken type hydraulikpumpe skal jeg vælge? Skal det være en håndpumpe, en tandhjulspumpe, en vingepumpe eller en anden? Hvilken specifik type opgave er en hydraulikpumpe mest velegnet til? Bliv meget klogere på de forskellige pumpetyper, herunder en hydraulikpumpe i pumpe ståbi.

Leverandør af hydraulikpumpe:

Se også her

Parker Hannifin Danmark ApS                  logo
Industriparken 35-37
2750 Ballerup
Tlf.: +45 43560400
Fax: +45 43733107
Email: parker.dk@parker.com
www.parker.com
Certifikater: ISO 14001, ISO 9001:2008

Parker Hannifin Danmark A/S er en del af Parker Hannifin koncernen, som er verdens førende udbyder inden for Motion og Control teknologier og systemer til en bred vifte af industrier. Koncernen har på verdensplan et tæt samarbejde med virksomheder inden for alle områder af det industrielle marked. Man finder Parkers produkter inden for maskin-, marine-, fødevare- og flyindustrien - på satellitter i kredsløb rundt om kloden, i værktøjsmaskiner og mobile anlæg, på olieplatforme og raffinaderier, på hospitaler og laboratorier. Kort sagt - hvor der er maskiner afhængige af Motion og Control, findes driftsikre Parker komponenter og systemer tilpasset den enkelte kunde.

Parker har en produktportefølje bestående af ca. 1.000.000 produkter fordelt på 9 teknologier:
Luftfart
Væske- og gashåndtering
Klimakontrol
Hydraulik
Elektromekanik
Pneumatik
Filtrering
Processtyring
Tætning og beskyttelse

Inden for disse teknologier tilbyder Parker Hannifin det største udvalg af produkter og systemer, der kan fås fra én leverandør. Parker har igennem årene udviklet sig dels på baggrund af akkvisitioner og dels via organisk vækst. Parker ejer således i dag velkendte mærker som Denison, domnick hunter, Legris, Origa, Rectus Tema m.m.

Vores store styrke inden for kundetilpassede løsninger, vore medarbejderes store ekspertise og høje serviceniveau samt vore kunders mulighed for at samle sine indkøb hos én leverandør gør Parker til en attraktiv partner for dansk industri.

billede  billede 1

Annoncesalg til Ståbierne
ACR Teknik

Pumpe Ståbi®
Køb bogen

Leverandører