Pumpetyper

Kapitel 7 omhandler andre pumpetyper inden for pumpe området. Kapitlet berører følgende; snekkepumpe, archimedes snegl, virkemåde og dimensioneringsgrundlag, effektforbrug, ejektorpumpe, mammutpumpe, stødhævert og transportkanon.

Leverandør af pumper:

AxFlow A/S

Axflow

Kong Svends Vej 65A
2765 Smørum
Tlf 70 10 35 50  Fax70 10 35 55
E-mail: axflow@axflow.dk

www.axflow.dk

AxFlow, din leverandør af pumper, filter og vakuumteknik

AxFlow er Europas største udbydere af flowtekniske komponenter til procesindustrien. Pumper, Filtre og Vakuumteknik. Vores klare ambition er at yde vores nuværende og kommende kunder et langsigtet og stabilt samarbejde, hvor vi kan bidrage positivt til at forbedre Deres processer

logo

Danseal A/S
Kirstinehøj 38C
DK-2770 Kastrup
Tlf: (+45) 32 52 71 00
Fax: (+45) 32 52 61 12
E-mail: post@danseal.dk

www.danseal.dk

Danseal A/S blev grundlagt i 1974 og har siden serviceret hele Danmarks industri med et meget bredt produktsortiment, indenfor mekaniske akseltætninger, pakningsmaterialer, pumper, koblinger, laseropmålingsudstyr og tekniske kemi produkter.

Vi gør brug af industriens bedste producenter/brands, såsom Chesterton, Frenzelit, Gore®, Blackmer, Fixturlaser & Samiflex. Samtlige af vores producenter arbejder med globale løsninger med lokal support via et verdensomspændende distributørnetværk, som sikrer et højt fagligt niveau, kompetenceudvikling og vidensdeling. De har kontinuerligt fokus på udvikling af nye og bedre produkter og er derfor blandt de bedste i verden.

Danseal A/S, som er en 100% dansk privatejet virksomhed, er en landsdækkende dynamisk organisation med fokus på service, engineering, support samt det at skabe værdi for vores kunder.

Vores vision er at være anerkendt som kundens foretrukne sparringspartner indenfor vores forretningsområder, fremfor blot at være anset som en leverandører!

Danseal billede 

o Chesterton har udviklet et bredt produktsortiment af tekniske kemi produkter, som er en stor hjælp i det daglige arbejde.
o Danseal A/S tilbyder et produktsortiment af højkvalitets løsninger til vedligehold og reparation.
o Produkterne er udviklet til at optimere process pålidelighed, maksimere up-time, forlænge udstyrets levetid og reducere de totale drift- og vedligeholdelsesomkostninger.
o På vores hjemmeside www.danseal.dk kan der hentes danske sikkerhedsdatablade og brochure MEN der kan samtidig laves arbejdspladsbrugervejledning for hvert produkt online - nemt og simpelt.
o Vi har ligeledes en serie af fødevaregodkendte produkter til levnedsmiddelindustrien samt farmaceutisk industri.

Annoncesalg til Ståbierne
ACR Teknik

Pumpe Ståbi®
Køb bogen

Leverandører