Koblinger

Koblinger i maskin ståbi


Læs om koblinger i maskin ståbi. Emnet koblinger finder du i kapitel 4, afsnit 12. På side 476 finder du en oversigt over de forskellige koblinger typer som muffe koblinger, flange koblinger, klo koblinger, tand koblinger, kæde koblinger, lamel koblinger, membran koblinger, kardan koblinger, lyn koblinger, magnet koblinger, marine koblinger, fleksible koblinger, slange koblinger, overbelastnings koblinger og mange flere. Find alt om koblinger i maskin ståbi.

Leverandør og reparation af koblinger:
 

KALTECH Gearservice ApS
Center for gear, transmissioner og pumper     
Jernholmen 2-4C                                                kaltech
2650 Hvidovre
Tlf:  +45 3536 0520                             
Fax:  +45 3536 0522

kal@kaltechgear.dk                             

www.kaltechgear.dk

Transmissionscenter for reparation og renovering af alle typer transmissioner. Fremstilling af tandhjul, aksler og reservedele.

Konstruktion og fremstilling af kundespecifikke transmissioner og maskindele. Dreje-, bore- og fræsearbejde, bl.a. på præcisions bore- og fræseværk for emner op til 6 tons.

Forebyggende vedligeholdelse af proceslinjer med erfarne montører - rundering og overvågning. Reparationsservice hele døgnet efter aftale.

læs mere på www.kaltechgear.dk

Danseal

logo

Danseal A/S
Kirstinehøj 38C
DK-2770 Kastrup
Tlf: (+45) 32 52 71 00
Fax: (+45) 32 52 61 12
E-mail: post@danseal.dk

www.danseal.dk

Danseal A/S beskæftiger sig med salg, service og engineering af mekaniske akseltætninger, flangepakninger, hydraulik, pumper, laserudstyr, koblinger og kompensatorer til hele industrien. Vi er grundlagt i 1974 og har siden serviceret hele Danmarks industri.

Vi gør brug af industriens bedste producenter/brands, såsom Chesterton, Frenzelit, Gore®, Blackmer, Fixturlaser, Samiflex & KWO®. Samtlige af vores producenter arbejder med globale løsninger med lokal support via et verdensomspændende distributørnetværk, som sikrer et højt fagligt niveau, kompetenceudvikling og vidensdeling. De har kontinuerligt fokus på udvikling af nye og bedre produkter og er derfor blandt de bedste i verden.

Vi leverer nye mekaniske akseltætninger og pumper. Derudover renoverer vi både egne og andre fabrikater på vores certificerede værksted. Flangepakninger fremstiller vi på egne computerstyrede skæremaskiner, som arbejder med høj hastighed og præcision. Vi leverer både standard, specielle størrelser og udformninger samt specifikke krav såsom: f.eks. Foodgrade, EN1935/2004, Fire Safe, API. Vi har både lagerbeholdning, fleksibilitet og kompetencerne til, at kunne leverer høj kvalitet med kort varsel.

Vores vision er kontinuerlig fokus på at minimere energiforbruget og maksimere ydeevne for roterende og stationært udstyr. I tæt samarbejde med vores kunder, optimerer Danseals fabriksuddannede specialister jeres roterende og stationært udstyr. Resultatet er bedre ydeevne og pålidelighed for jeres udstyr, reduceret vedligeholdelse og lavere driftsomkostninger for anlægget.

ds

 

læs mere om os og vores produkter på www.danseal.dk

Annoncesalg til Ståbierne
ACR Teknik

Maskin Ståbi®
Køb bogen