Bolte

Bolte i Maskin Ståbi


Få mere at vide om bolte, skruer og møtrikker, bolte til anvendelse i friktionssamlinger, bolte i flangesamlinger, kategorier af bolte samlinger, bolte huller med mere finder du i maskin ståbi, hvor du vil se tabeller af nævnte bolte kategorier. Mere detaljerede regler for forskudte bolte rækker og for aflange huller er givet i DS/EN 1993-1-8. Læs meget mere om bolte og bolte samlinger i maskin ståbi.

Leverandører af bolte:

SIMPSON STRONG-TIE A/S

logo
Hedegaardsvej 11
8300 Odder
Tlf.: +45 8781 7400
E-mail: info@strongtie.dk
Simpson Strong-Tie er verdens førende leverandør af bygningsbeslag. Vi udvikler, tester og fremstiller flere beslag end nogen anden virksomhed inden for branchen.
I over 50 år har en fortsat strøm af nye innovative produkter været vores kendetegn - og oftest bliver disse produkter standarden på markedet.
Vi arbejder konstant på at højne effektiviteten og sikkerheden i byggerier. Derfor har vi valgt også at være i front, når det gælder CE-mærkning, og vi er Europas førende producent af CE-mærkede bygningsbeslag.
Alle vores produkter er desuden udviklet, så de opfylder bygningsstandarder i de lande, hvor vi er repræsenteret. Derfor kan du være sikker på, at et Simpson Strong-Tie bygningsbeslag lever op til den gældende lovgivning.

simpson 1  simpson 2

Annoncesalg til Ståbierne
ACR Teknik

Maskin Ståbi®
Køb bogen