Styretavler

Styretavler i El Ståbi

Leverandører af styretavler:

AUTOMATIC SYD A/S

Automatic Syd

Smedevænget 4
6310 Broager
Tlf.: 74 44 91 91
FAX: 74 44 92 56
E-mail: as@automatic-syd.dk

www.automatic-syd.dk

AUTOMATIC SYD er blandt landets førende producenter af styretavler til industrien, OEM- og maskinfabrikanter samt el-installatører og tekniske entreprenører, i såvel ind- som udland.

Styre- og kontroltavler er et af AUTOMATIC SYDs absolutte specialer, - og vi kan til enhver tid levere den helt rigtige kundespecifikke løsning, lige fra tavler med konventionel relæteknik, over serieproduktion af maskinstyringer som sendes med danske og udenlandske maskin/OEM-fabrikanters udstyr over alt i verden, til meget store styretavler med PLC /microprocessorbaserede styringer med titusindvis af ledningsender.

Styretavlerne kan leveres opbygget i typetestede modulsystemer, eller et hvilket som helst gængs skabs-/bokssystem, selvfølgelig bestykket med udstyr og komponenter efter kundens ønske og behov.

AUTOMATIC SYD vil være kundens foretrukne valg!, og vores værdiggrundlag bygger på "at være en attraktiv og professionel samarbejdspartner, der leverer konkurrence-dygtige løsninger af høj kvalitet til rette tid". Vores velkvalificerede medarbejdere er altid parat til at udføre Dem den optimale styretavle-løsning, og sætter en ære i at levere det aftalte til kundens fulde tilfredshed.

Annoncesalg til Ståbierne
ACR Teknik

El Ståbi®
Køb bogen